Over BISure

BISure is uw internationaal opererende software partner uit België, gespecialiseerd in het aanleveren van branchegerichte software aan de levens- en schadeverzekeringsmarkt.

BISure is onderdeel van GroupLife.
GroupLife ondersteunt pensioenfondsen, levensverzekeraars, premiepensioeninstellingen en pensioenuitvoerders. Wij ontwikkelen en implementeren antwoorden op vraagstukken over marktontwikkelingen, organisatie inrichting en IT toepassingen. Daarmee helpen wij pensioeninstellingen bij hun positionering en proposities. En bij het ontwerpen en inrichten van hun organisatie(verandering), projecten en technologieën.

Kennis en vernieuwing staat aan de basis van alles wat wij doen. En het verbinden hiervan met mensen, technieken en tijdgeest. Als voorwaarde voor gedragen en bestendige oplossingen. Wij combineren onze persoonlijke aanpak met een praktijkgerichte instelling en modelmatige onderbouwing. Van inzicht en ontwerp tot inrichting.

Onze missie

BISure combineert haar brede kennis van de verzekeringsbranche met haar jarenlange expertise in ICT en biedt zo unieke maatgerichte oplossingen voor de huidige en toekomstige wensen van haar klanten.

Mission vision
Wat doet BISure?

Wij maken uw administratie efficiënt, transparant en eenvoudig. Wij analyseren uw bedrijfsprocessen en bestaande producten. Vervolgens ontwerpen, ontwikkelen en implementeren wij ons administratiesysteem BIS volledig volgens uw requirements.

Wat is BISure?

Onze medewerkers hebben een zeer ruime ervaring opgebouwd aangaande verzekeringen, sociale zekerheid, employee benefits en actuariaat in relatie tot ICT.